Her er du: Bilforum NordsjællandNy VolvoModeloversigt › Volvo S60CC

Volvo S60 Cross Country”

SELVSIKKERT DESIGN

Fra

460.095

Alle biler er vist med ekstraudstyr

En unik kombination: Et sejt look og en kapacitet med dristig holdning

Volvo S60 Cross Country byder på en slank, karakteristisk stil og firehjulstrækkeregenskaber samt 65 mm ekstra frihøjde. Den kombinerer på unik måde en coupélignende stil med en imponerende kapacitet til at bringe eventyrlystne førere videre, uanset vejr og destination.

Sammen med en større frihøjde indikerer den helt nye Volvo S60 Cross Country’s sorte, brede skærmkanter og scuff plates, at dette er en habil eventyrer. Men evnerne på ujævne veje og skovstier kommer ikke på bekostning af en engagerende, sportslig kørsel på jævn asfalt: Med Corner Traction Control giver den helt nye Volvo S60 Cross Country dig ren køreglæde på snoede landeveje. Som altid er sikkerhed vores førsteprioritet.

Active High Beam giver et fremragende udsyn om natten, og helt på linje med at Volvo Cars pr. tradition tager hensyn til andre trafikanter, kan du køre med det lange lys, uden nogensinde at blænde andre trafikanter. Volvo Cars’ Pedestrian and Cyclist Detection med full auto brake tager hensyn til andre trafikanters sikkerhed også.

Vælg Hill Descent Control for at få en problemfri og selvsikker kørsel ned ad stejle skråninger – det eneste du som fører skal gøre er at styre, mens den helt nye Volvo S60 Cross Country regulerer hastighed og bremsning. Inde i kabinen holder skålformede sportssæder dig sikkert på plads i kurverne. Og med Sensus Connect er du fuldt opkoblet med underholdnings- og navigations-apps. Premium Sound fra Harman Kardon® føjer en helt ny dimension til dine yndlingsmelodier. Den helt nye Volvo S60 Cross Country er en fuldstændig original all-rounder.

En del af det nævnte udstyr er ekstraudstyr, kontakt din Volvo Car forhandler eller se mere på volvocars.dk

 

 

 

 

Finansier din Volvo

Med Volvo Car Finance giver vi dig et nemt og hurtigt lån til en attraktiv pris.

Læs mere
 

Byg din egen S60CC